За нас

Griffwerk GmbH

Griffwerk GmbH

Griffwerk GmbH е немски производител на стъклени врати, на системи за плъзгане и на дръжки за стъклени и дървени врати. Произвежданите от нас продукти са премиум клас продукти и са предназначени за професионална употреба и за тежка експлоатация.

Продуктите ни се отличават с високо качество, голяма надеждност, модерна визия и дълъг срок на експлоатация. Ние вярваме, че качеството има значение и затова сме избрали своя път – да предлагаме качество без компромиси на подходящата затова цена.
За нас
Опирайки се на своите дългогодишни традиции ние развиваме нашите продукти, за да отговорим на предизвикателствата на заобикалящия ни свят. При производството на нашите продукти използваме внимателно подбрани и високо-качествени суровини, за да постигнем нужното ни качество на крайните продукти и да задоволим Вашите високи очаквания.

Една част от нашите продукти са разработени от нашия дизайнерски колектив, а за друга част от продуктите работим с водещи, световно признати дизайнери, които разработват визията на новите модели по наше задание и наша поръчка.

Докоснете се до нашите продукти, възползвайте се от техните достойнства и преимущества и те ще Ви служат добре и вярно. Надяваме се нашите дръжки и врати да доставят наслада за сетивата Ви и да се впишат във Вашия интериорен дизайн.