Производители на врати

Производители на врати
Работата с производителите на врати заема основно място в нашата ежедневна работа. Преди толкова много години Griffwerk започва дейността си в Германия имено заради производителите на врати с производството на дръжки за врати и на чукчета за врати, тогава, когато те са замествали звънците. Днес производителите на врати са наши основни клиенти, партньори и дори понякога доставчици на дървени каси за нашите стъклени крила.

Ако Вие сте производители на дървени врати, то възползвайте се от нашите дръжки и нашите механизми за плъзгане за дървени врати. Ако Вие работите със стъкло, то възползвайте се от нашите стъклени крила за врати или от нашите механизми за плъзгане и дръжки със заключване за стъклени врати. Качеството и надеждността на нашите продукти е типична за продуктите Made in Germany, а като визия и дизайн следваме всички модерни тенденции.

Ние ще Ви осигурим подходящите търговски условия и складови наличности, за да можете да ползвате нашите продукти безпроблемно и лесно във Вашата ежедневна работа. Ще се радваме да станете наши клиенти и партньор и да работим заедно с Вас.