Архитекти

Архитекти
Griffwerk Bulgaria отдава голямо значение на работата си с архитектите в България и затова бихме искали да Ви отделим специално внимание. Ние уважаваме Вашия труд и знаем, че всеки един проект започва и завършва с работата на архитекта.

Нашата голяма сила е в детайлите и в подробностите и ако Вие сте архитект и имате специални или индивидуални желания за Вашия проект, то ние ще се радваме да работим с Вас. Това, което ни прави различни от другите е, че ние не предлагаме нашите продукти на принципа, който на който работят големите строителни хипермаркети, а имено каквото виждаш на рафта, това предлагаме – или го взимаш или не.

Ние сме готови да говорим с Вас какво Ви харесва и какво не, от какво имате нужда и дали можем да се адаптираме към Вашите изисквания за цвят, размери и покритие. С удоволствие ще обменим мнение с Вас и за визията или за функционалността на нашите продукти, както и как да ги приложим практически във Вашия проект.

Предлагаме доста голямо разнообразие от продукти и вярваме, че ще можем да Ви бъдем полезни при Вашата работа по проекти.


Освен стандартните ни продукти като стъклени врати или дръжки и механизми за дървени и стъклени врати, то можем да предложим и продукти, с които да индивидуализираме Вашия проект. Предпочитате дървена или алуминиева каса за Вашите врати – няма проблем, можем да предложим. Искате да отваряте Вашите плъзгащи се врати ръчно или автоматично – няма проблем, можем да предложим решение. Искате да обвържете Вашите врати с домофонна/интерком система или със за контрол на достъпа – също няма проблем, имаме решение. Искате да ползвате биометрични данни за отваряне на вратите – няма проблем, предлагаме решение за контрол на достъпа посредством пръстов отпечатък. Просто решете от какво се нуждаете Вие и кое е най-добро за Вашия проект и се свържете с нас, а ние ще проверим възможността за доставка и ще опитаме максимално да отговорим на Вашите изисквания.
Възползвайте се от нашия дългогодишния опит и от надеждността и качеството на нашите продукти и ни позволете да реализираме Вашите планове. С нашите продукти ще получите повече светлина, повече пространство и повече възможности. Дайте воля на въображението си, проектирайте с размах и осигурете на клиентите си най-доброто.